Tjuba Media is een onderneming dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van complexe weboplossingen. Ons doel is het ontwikkelen van professionele, resultaatgerichte websites, mobiele websites, apps, webshops etc. voor allerlei soorten bedrijven en instellingen. Tjuba Media is uw online partner! Door onze ruim aantoonbare kennis van nieuwe technologie kunnen wij uw online marketing aan laten sluiten of juist vooruit laten streven op de hedendaagse standaard.

Onze kracht ligt in de veelzijdigheid en flexibiliteit. Waar de meeste internetbedrijven zich nog bezig houden met het ontwikkelen van websites gaan wij veel verder. Het team van Tjuba Media bestaat uit creatieve persoonlijkheden die zich richten op het creëren van innoverende oplossingen die verder gaan dat het standaard.

Ons team bestaat uit hard werkende en gedreven professionals die geen 9-5 mentaliteit kennen. Het zijn flexibele persoonlijkheden die niet vast zitten aan traag werkende procedures maar snel kunnen schakelen en die te allen tijde klaar staan voor uw vragen en het bedenken van een passende internetoplossing.

Onze werkwijze:

De ontwikkeling van een weboplossing is een proces dat onder te verdelen is in enkele stappen.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is eigenlijk het begin van een brainstormsessie. Graag horen we van u wat uw ideeën zijn voor uw nieuwe website. U kent de markt waar u zich op gaat begeven, de producten en uw potentiële klanten als geen ander.

Gekeken wordt wat u wilt bereiken met uw website. Wat is de huidige status van uw online activiteiten? Waar liggen de kansen en vooral ook de bedreigingen? Waar ligt de concurrentie? Wat doen die?

Dit is belangrijke informatie die nodig is voor onderzoek en het ontwikkelen van een verdere strategie. In het verloop van het gesprek zullen wij uiteenzetten wat Tjuba Media hierin voor u kan betekenen.

Stap 2: Offerte

In navolging van het gesprek zullen wij een offerte opstellen waarin nauw is vastgelegd wat we van elkaar mogen verwachten dan wel verlangen. Hiernaast zullen wij al een aantal ideeën of schermontwerpen hebben uitgewerkt om u een impressie te geven van wat Tjuba Media uit het kennismakingsgesprek heeft gehaald.

Samen met u wordt gekeken of uit dit concept de basis wordt gevormd voor uw website. Wilt u bijvoorbeeld een interactief design wat zorgt voor een dynamische website waardoor het mogelijk wordt om per pagina andere communicatiemiddelen zoals bijv. banners, modules etc. te gebruiken. Voordeel is dat u beter op de behoefte van uw bezoeker kunt inspelen. Of misschien past een statische website beter bij u. Deze ziet er feitelijk iedere keer hetzelfde uit.

Nog geen idee wat u wilt? Geen zorgen… Tjuba Media adviseert u hier graag in.

Stap 3: Ontwerpfase

Nadat de puntjes op de i zijn gezet bij de schermontwerpen wordt het gehele design uitgewerkt. Hierdoor krijgt u een beter beeld over de positionering van de website. Het geeft u vast een indruk hoe bezoekers door uw website navigeren en wat de diverse functionaliteiten zijn. Wanneer dit door u is goedgekeurd gaan we over tot het ontwikkelen en programmeren.

Stap 4: Webdevelopment

Pas in dit stadium zijn alle ingrediënten aanwezig om de website technisch te realiseren. Onze programmeurs gaan aan de slag met het bouwen van uw website.

Stap 5: Teksten en beeldmateriaal

Een website draait vooral om communicatie. Goed geschreven teksten en nauwkeurig uitgezocht beeldmateriaal zorgen daar natuurlijk voor. Wees bewust van het feit dat uw site niet wordt gelezen maar wordt gescant net zoals u de koppen en de plaatjes in de krant scant. Onze tekstschrijver weet precies wat er nodig is voor werende teksten die aanzetten tot actie, want dat is immers de reden waarom we bezoekers naar uw site trekken.

Stap 6: Testen

Voordat uw site wordt opgeleverd wordt deze uitvoerig getest door verschillende personen binnen ons team. Naast Internet Explorer zijn er verschillende browsers waarmee websites bekeken kunnen worden, bijvoorbeeld Ie, Chrome, Safari, Firefox etc. Uw website kan in alle browsers er weer verschillend uit komen te zien. Om dit te voorkomen wordt uw website in alle gangbare browsers getest. Ook de functionaliteiten worden nauwkeurig getest. In overleg met u zorgen wij ervoor dat u volledig tevreden bent over het eindresultaat.

Stap 7: Oplevering

Wanneer uw website de testfase succesvol is doorgekomen zal deze worden overgedragen en vindt de oplevering plaats. Indien gewenst kan er na de oplevering een workshop voor u of een van uw medewerkers worden aangevraagd om alle functionaliteiten van uw CMS-systeem of webshop te leren.