Je wilt graag een website laten maken. Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Ook kan een site prima dienst doen als marketingmiddel. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Tjuba Media aan het juiste adres.

Een website laten maken is goed voor je bedrijf!

Veel organisaties en bedrijven hebben een site laten maken. Dat komt omdat internet tegenwoordig het meest gebruikte medium is om informatie en producten te vinden. Wanneer jij je klanten online biedt waar ze naar zoeken, heb je een grote kans dat ze contact met je opnemen of naar je fysieke winkel toekomen. Stel je voor dat een site jou meer klanten oplevert? Wij kunnen je helpen met het maken van een site.

Wat kost een website?

Regelmatig nemen we de telefoon op en wordt het ons weer gevraagd:
Wat kost een website?
Als u een website wilt laten maken wilt u natuurlijk weten wat uw website gaat kosten. Dit is dan ook een vraag die ons vaak gesteld wordt. Een exacte prijs is bij hoge kwaliteit webdesign niet altijd direct te geven, hiervoor is er eerst meer informatie nodig over wat de website moet gaan kunnen, hoe deze er ongeveer uit moet gaan zien en uit hoeveel pagina’s de website moet gaan bestaan.

Snel weten wat uw nieuwe website gaat kosten?
Als u snel wilt weten wat uw nieuwe website gaat kosten kunt u bij ons online een offerte aanvragen. U ontvang dan van ons meestal binnen enkele uren, maar uiterlijk binnen twee werkdagen een scherpe prijs voor uw nieuwe website.

Diverse mogelijkheden van uw website

Uw website kan of direct, of in een later stadium worden voorzien van zeer uitgebreide mogelijkheden. Dit wordt ook wel web 3.0 genoemd. Wij zijn in staat een volledig interactieve website voor u te ontwerpen.

Wat zijn éénmalige kosten en wat niet?

De kosten voor het laten maken van uw website zijn éénmalig. De kosten voor hosting komen afhankelijk van uw keuze jaarlijks of maandelijks terug en lopen nogal uiteen. Grofweg kunnen we stellen dat het hosten van een gemiddelde website in het MKB ca. € 35,- per jaar kost. Deze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de site en de hoeveelheid dataverkeer.

Levertijden webdesign

De levertijd is sterk afhankelijk van de complexiteit van uw website en de hoeveelheid content die geplaatst moet gaan worden. Een eenvoudige website kunnen we leveren binnen twee weken, een complexere website komt meestal eerst gedurende langere tijd op een testlocatie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid teksten toe te voegen. De website is dus helemaal in orde als deze online komt.